Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

5 TIPS MEMANCUTKAN AIR M*** ISTERI BERKALI-KALI!!!!! ***PENTING!!! UNTUK BACAAN SUAMI & ISTERI SAHAJA!

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar

AMARAN KERAS!!...TIPS ini hanya untuk pasangan yang sudah berkahwin sahaja!!...1. SUAMI PERLU TENANGKAN MINDA ISTERI DAN JANGAN STRESS.

   Isteri hanya puas dan klimkas dengan mudah sekiranya tidak terikut dengan sebarang masalah peribadi stres atau pun tekanan dari kerja. Jadi, adalah lebih baik sekiranya sebelum anda hendak memulakan aktiviti seksual dengan isteri buangkanlah dan singkirkanlah segala tekanan yang dihadapi oleh isteri anda kerana kunci kejayaan untuk puaskan isteri adalah "ketenangan minda". Amalkanlah mana mana doa yang mashur.

2. BERGURAU DENGAN ISTERI,

   Salah satu cara terbaik bagi memudahkan isteri anda mengalami klimaks dalam perserubuhan ialah dengan cara bergurau dengan sentuhan seksual dengannya. Contohnya, anda meraba-raba di bahagian celah kelangkang isteri anda tetapi tidak menyentuh dan memegangnya.

3. RANGSANGAN SEKSUAL TERUS MENERUS.

   Teruskan rangsangan seksual dengan menggoda isteri anda kerana jiwa wanita mudah tersentuh dan tertekan apabila anda memberikan ciuman, pelukan dan kasih sayang kepada mereka.

4. SELALU MELAKUKAN 'FOREPLAY' DENGAN ISTERI ANDA.

   Perkara penting kepada suami ingin isterinya supaya cepat klimaks supaya tidak secara terus menyentuh dengan kasar makam mahkota wanita (faraj). Rangsanglah dia dengan foreplay selalu supaya syahwatnya naik mendadak sehinggah anda dapat merasa air mazi isteri anda keluar banyak kali. Mainkan juga hujung puting payu dara isteri anda dengan tangan sehinggah keluar air mazi.

5. TERUS MENERUS MEMBERI RANGSANGAN.

   Sekiranya semua skil di atas ini telahpun anda lakukan maka teruskanlah mamberikan rangsangan sehingga dia mendapat klimaks dan kepuasan seksual yang terhebat. Janganlah sesekali anda memberhenikan  rangsangan anda kerana ianya boleh memberhentikan nafsu isteri anda. Buatlah sepuluh kali rangsangan supaya isteri anda klimaks.

Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada pasangan yang sudah berkahwin.

ingat untuk pasangan yang sudah berkahwin sahaja!!
              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "5 TIPS MEMANCUTKAN AIR M*** ISTERI BERKALI-KALI!!!!! ***PENTING!!! UNTUK BACAAN SUAMI & ISTERI SAHAJA!"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info