Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

“Bapa Dajjal” Bapa Bercinta Dan Hamili Anak Sendiri Yang Berusia 10 tahun

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar

anak
"Bapa Dajjal" Bapa Bercinta Dan Hamili Anak Sendiri Yang Berusia 10 tahun|Kejadian seorang ayah merogol anak kandungnya sendiri sudah sangat biasa di dengari oleh umum,ianya biasa di sebut bapa Perangai setan.
Namun kali ini kami ingin mengongsikan bapa berperangai "dajjal"seorang bapa yang sanggup bercinta dan menghamili anaknya sendiri yang masih berumur 10 tahun.
Mengutip laporan Sooperboy.com lelaki yang berasal dari amerika serikat ini telah membuat media sosial kecoh dan banyak orang marah karenanya.dia tidak hanya menyetubuhi malah membuat anak yang masih berusia 10 tahun itu hamil.
Gambar kemesraan bapa dan anak tersebut di sebarkan oleh akaun bernama Fredrik Siraque dan mengatakan anak perempuan itu adalah anak tirinya.
Natizen bertambah marah apabila gambar kemesraan tersebut turut dengan gambar Gambar Berbaur lucah serta mendukung anaknya tanpa sluar  kemudian  mencium bibirnya.
Tidak cukup hanya itu gambar gambar tersebut juga menunjukkan bagian perut kanak kanak 10 tahun itu semakin membesar.
Si pemilik gambar menulis.
yes
Saya sangat mencintainya seperti kekasih sendiri,saya sangat mencintai anak saya,kami seperti pasangan muda yang tengah di liputi kebahagian,kami saling mencintai satu sama lain,kami tidak peduli dengan apa yang orang katakan,yang paling penting kami bahagia menjalani ini semua.Fredrik Siraque

komen: Gambar itu sangat menggagu saya dimana ibu anak itu,mengapa ia di biarkan terjadi.saya akan buat aduan polis.tulis pemilik akun Anita Zulic.


              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "“Bapa Dajjal” Bapa Bercinta Dan Hamili Anak Sendiri Yang Berusia 10 tahun"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info