Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Jadikan Pengajaran!! Bahaya!! Wanita Ini Hampir Buta Dan Pekak

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar

lp
 seorang wanita berusia 32 tahun hampir mengalami kebutaan mata setelah membuang ingus hidung yang terlalu kuat.
Wanita yang nama tidak mahu di ketahui umum mengakui ia telah membuangingus terlalu kuat sehingga matanya mengeluarkan air,namun setelah 4 jam sebelum sampai kehospital matanya sudah membengkak sebesar ukuran bola golf,dan saya tidak dapat membukaknya langsung ujarnya.
Nose2
Doktor yang merawatnya mengatakan bengkak pada mata berpunca dari pada luka tekanan angin yang di tekan keluar untuk membuang ingus(MEMBERSIHKAN HIDUNG),tekanan itu dapat merusak saraf optik dan akan mengakibatkan mata jadi buta.
Hasil pemeriksaan doktor menyatakan bahwa ia mengalami kondisi yang di sebut dengan nama“emfisema orbital” pembengkakan yang di sebabkan udara yang menumpuk di jaringan lunak sekitar mata.
Selain dari pada itu wanita tersebut juga di sahkan mengalami patah tulang hidung dan mengelami kecideraan pada gendang telinga dari hasil scan yang di lakukan doktor.
2df04bda00000578-0-image-a-57_1446217903696
Patah hidung biasanya terjadi pada orang yang terkana pukulan atau terjatuh namun apabila ditanya kepada wanita tersebut,"saya tidak pernah di tumbuk di bagian hidung atau pun jatuh yang menyebabkan hidung saya patah"
Pendengaran saya juga kurang baik dan ada rasa nyeri di bagian telinga doktor yang merawat saya mengatakan gendang telinga saya telah koyak akibat dari tekanan udara yang menyebabkan gendang telinga tidak mampu lagi merenggang dan kemudian pecah.katanya pada irismirror
Patah hidung dan juga gendang telinga yang koyak tidak pernah ada sebelum ini,bermakna ia juga akibat dari tabiat membuang ingus yang terlalu keras.tambah doktor.


              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Jadikan Pengajaran!! Bahaya!! Wanita Ini Hampir Buta Dan Pekak"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info