Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

KANTOI SUDAH! Pengakuan Berani Ainul Aishah Ketika Berada Di Pantai.."Saya Buka Dan Bukannya Tak Pakai.."

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarAinul Aishah berkata ‘saya buka tali coli, bukan tak pakai coli..!!!NAMPAK GAK LA SIKIT…HEHE 

Seorang pelakon telah membuka tali branya ketika hendak menghadiri majlis pelancaran spa qistina, sumber berita ini Alia dapat daripada wartawan ternama yg berada di majlis tersebut. Ainul Aishah


Mengenakan gaun satin bewarna merah jambu paras lutut, pakaian yg Ainul pakai ini sepatutnya tidak patut dibawa ke majlis, malah dimana-mana saja kecuali dirumah.Hal ini telah meremehkan hukum-hukum islam yg sedia-ada.


 Gosip cara berpakaian Ainul ini telah menimbulkan buah mulut orang ramai yg berkata Ainul tidak memakai tidak memakai bra. Hal ini telah membuat Ainul bersuara dan berkata ‘tak pakai bra masa keluar, Itu baju saya sendiri. Baju itu menampakkan bahu, jadi saya buka tali bra. Disebabkan itulah bra tu semakin jatuh ke bawah. Saya pula asyik tarik bra saya ke atas, tapi saya tak tahulah pula nampak macam saya tak pakai bra. Lagipun, I dont have boobs! Dalam gambar memang nampak macam tak pakai baju, baju itu longgar . tak sangka pulak boleh nmpak smpai mcm tu skali…… gambar dibawah ialah beberapa gmbar yg diambil oleh beberapa sumber.

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "KANTOI SUDAH! Pengakuan Berani Ainul Aishah Ketika Berada Di Pantai.."Saya Buka Dan Bukannya Tak Pakai..""
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info