Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

MEMALUKAN!! STAFF AVILLION HOTEL GROUP BIADAB SEBAR KELAKUAN MANGSA KETIKA MANDI

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarStaff Avillion Hotel Group Biadab sebar Kelakuan mangsa Ketika MandiPicsArt_1447508310159.jpg

Staff-Avillion-Hotel-Group-Skodeng-Saya-

Lebih kurang pada jam 11.20 pagi tadi, saya mendapati seorang kakitangan Avillion Hotel Group telah mengintai saya yang sedang mandi. Kami menginap di Water Chalet, bilik 329.
Kami sudah membuat aduan dan pihak hotel memindahkan kami ke bilik yang lain.
Saya meminta untuk berjumpa dengan pengurus besar, malangnya hajat tidak kesampaian. Sebaliknya pihak hotel menghantar pengurus junior yang sedang bertugas pada waktu itu untuk berjumpa dengan saya.
Tindakan pihak hotel ini jelas sekali menunjukkan mereka tidak mengambil serius dalam soal keselamatan pelanggan dan tidak bertindak tegas terhadap kakitangan mereka yang melakukan perbuatan yang menjijikan itu.
Memandangkan ketika kejadian, ada pengawal keselamatan berhampiran bilik kami, saya telah meminta Standard Prosedur kerja pengawal keselamatan, apa langkah mereka menangani masalah tersebut dan juga saya ingin mengetahui apa tindakan yang akan diambil terhadap kakitangan berkenaan.
Malangnya, tiada sebarang kerjasama yang diberikan dan sehingga kini pihak hotel gagal memenuhi permintaan saya. Ini adalah kali pertama dan terakhir saya berkujung ke Avillion Port Dickson! – Aishah

 LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 


Sumber: mewarnaimu9

             
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "MEMALUKAN!! STAFF AVILLION HOTEL GROUP BIADAB SEBAR KELAKUAN MANGSA KETIKA MANDI"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info