Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Perghhh!!!! Peminat Sanggup Bayar RM400 Lihat Selebriti "BASAH"??!!...

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar


Program 1MKL Saturday Charity Car Wash anjuran Menara Kuala Lumpur dan majalah hiburan popular URTV yang diadakan pada Sabtu lalu.


Ramai selebriti popuar yang hadir antara nya Pelakon Jelita Miera Leyana dan Aktor Kacak Keith Foo, Apa yang menjadi tumpuan Seorang peminat wanita baru baru ini berbesar hati untuk ‘mengupah’ Keith Foo sebanyak RM400 kerana mahukan pelakon itu membasuh keretanya.
Keith Foo turut meluahkan rasa terkejut apabila ada peminat sanggup keluarkan duit sebanyak itu untuk menjayakan program amal ini.
Saya tidak menyangka yangada peminat yang sanggup membayar RM400 untuk saya mencuci keretanya. Saya mahu ucapkan terima kasih kepada pembida iaitu Puyan Sania Saidi kerana sudi membuat amal bersama saya dan artis-artis
lain, ujarnya kepada Utusan Malaysia.Hasil keseluruhan bidaan serta cucian kereta pada program amal itu telah menjadikan sumbangan berjumlah RM2,390 dan akan diserahkan kepada Persatuan Sindrom Down Malaysia. Credit Roti Kaya


              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Perghhh!!!! Peminat Sanggup Bayar RM400 Lihat Selebriti "BASAH"??!!..."
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info