Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

TERKINI!! UPDATED!! (3 Video) Serangan Pengganas di Perancis : Sekurangnya 147 Terbunuh, Mangsa Cerita Detik Cemas

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar


Perancis : Sekurang-kurangnya 140 orang telah disahkan terbunuh dalam beberapa siri serangan di Perancis yang berlaku awal pagi tadi (waktu tempatan).

Empat yang disyaki penyerang adalah antara yang maut. Tiga darinya ditemui di dalam dewan konsert Bataclan manakala seorang lagi dijumpai mati berdekatan Stadium Stade de France dipercayai ketika melancarkan serangan berani mati berdekatan stadium terbabit.

Stadium yang dipenuhi penonton itu menjadi gempar apabila bunyi letupan kuat kedengaran di luar stadium. Rakaman video perlawanan bola yang sedang berlangsung merakamkan bunyi letupan tersebut.

Salah seorang mangsa di dewan konsert, Frederic Nowak menceritakan detik cemas apabila melihat dua lelaki bersenjata melepaskan tembakan rambang ke arah orang ramai.

"Ia 30 minit selepas konsert bermula apabila saya melihat dua orang lelaki melepaskan tembakan ke arah orang ramai menggunakan mesin-gun. Saya pada mulanya menyorok di belakang speaker. Lelaki-lelaki terbabit melepaskan tembakan rambang termasuklah mereka yang sedang meniarap di atas tanah. Kemudian saya mengikut beberapa orang yang melarikan diri melalui satu pintu di bahagian kanan pentas.", kata Nowak sambil menambah dia dan 40 orang yang lain berjaya keluar dari situ melalui bumbung atap.

"Ianya satu pertumpahan darah. Orang ramai menjerit. Ia berlaku selama 10 minit. 10 minit yang ngeri dimana semua orang yang meniarap di atas lantai sambil memegang kepala mereka. Mereka tidak menjerit apa-apa. Mereka (pengganas) menembak orang ramai di atas lantai", cerita seorang wartawan radio, Julien Pearce.

Sementara itu, Presiden Perancis, Francois Hollande mengisytiharkan darurat dan beberapa pintu keluar masuk ke Prancis ditutup. - 

Salah seorang hadirin konsert di Bataclan berkongsi detik cemas serangan tersebut


              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "TERKINI!! UPDATED!! (3 Video) Serangan Pengganas di Perancis : Sekurangnya 147 Terbunuh, Mangsa Cerita Detik Cemas"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info