Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Video: Gadis Melayu Gaduh Lagi, Kali Ini Yang Berpurdah Pun Ada

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarJika sebelum ini sudah ada sebuah video yang melibatkan pergaduhan antara gadis melayu dari Kelantan. Belum sempat video tersebut diredakan, muncul pula satu lagi video pergaduhan antara gadis melayu. Video mula tersebar di laman sosial sejak dua, tiga hari yang lalu di Whatsapp dan juga Facebook. Video berdurasi 38 saat ini mula menjadi viral kerana bukan bergaduhan biasa-biasa yang berlaku. Kali ini, wanita bertudung labuh siap berpurdah turut terlibat di dalam video ini.

Amat memalukan sekali seorang wanita berpakaian seakan-akan seorang ustazah turut sama terlibat menyepak seorang perempuan lain di dalam video ini. Jom kita lihat video pergaduhan tersebut di bawah:


LIHAT VIDEO DI SINIAnda boleh lihat sendiri di dalam video tersebut di mana perempuan yang terbaring di lantai itu  disepak dengan begitu kuat pada bahagian kepala. Sehingga penulis sendiri dapat merasa betapa peritnya kesakitan apabila disepak dengan sekuat itu pada bahagian kepala Namun, punchline lain pula muncul dalam video terbabit apabila watak seorang perempuan bertudung labuh dengan siap berpurdah turut sama membelasah perempuan yang terbaring di lantai terbabit.

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Video: Gadis Melayu Gaduh Lagi, Kali Ini Yang Berpurdah Pun Ada"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info