Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

(5 Gambar): Murid 13 Tahun Jadi Viral Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarImage result for Murid 13 Tahun Jadi Viral Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun

Seorang guru di Texas, Amerika Serikat, akhirnya dinyatakan positif hamil setelah berhubungan seks dengan muridnya yang masih berusia 13 tahun.
Satu rakaman video yang pada asalnya dikeluarkan pada platform media sosial Cina Weibo menunjukkan seorang guru kolej mengadakan hubungan seks dengan seorang pelajar di dalam kelas.
Video, perbuatan mereka telah dirakamkan pada sebuah telefon bimbit seorang pelajar. Pada video yang ditunjukkan, pelajar tersebut telah merakamkan pada salah satu daripada tingkap bilik darjah dan menunjukkan guru tersebut sedang melakukkan seks dengan pelajar tersebut.
Menurut LiveLeak, guru itu kini disiasat kerana melanggar kod etika dan akan dikenakan tindakan buang sekolah selepas ini.
Guru bernama Alexandria Vera (24) itu, suatu saat, melajukan kendaraannya menuju rumah seorang muridnya dengan alasan untuk mengantar murid kesayangannya.
Namun, di dalam kereta, Vera mencium muridnya itu berulang kali. Padahal, awalnya ia hendak menurunkan anak itu di halte bus sekolah.
Pada hari yang lain, ketika orang tua murid itu sedang tidak di rumah, ia melakukan hubungan seks dengan murid itu.
Komunikasi mereka menjadi semakin lancar setelah Vera memberikan nomor telepon bimbitnya kepada muridnya melalui media sosial Instagram.
Sejak itu, kata polisi Texas, mereka berhubungan hampir setiap hari sehingga akhirnya Vera pun hamil. Vera mengaku telah memiliki hubungan khusus dengan murid laki-laki remaja sejak September tahun lalu. 

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(5 Gambar): Murid 13 Tahun Jadi Viral Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info