Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Gempar!! Pelakon Dan Penyanyi Terkenal INi Meninggal Dunia!!

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarTak sangka dalam usia yang masih muda!!..artis ini meninggal dunia selepas apa yang telah berlaku dengannya!!

: Pelakon yang juga penyanyi dangdut Indonesia, Julia Perez, 37, meninggal dunia 11 pagi tadi selepas tiga tahun berjuang melawan kanser serviks. 

Arwah yang lebih dikenali sebagai Jupe menghembuskan nafas terakhir di Rumah Sakit Cipto Mangunkusumo (RSCM), Khabar duka itu dimaklumkan adiknya, 

Nia Anggia Perez, menerusi akaun Instagramnya. Nia Anggia sebelum itu sebelum itu sempat mencoretkan luahan hatinya ketika arwah kakaknya sedang berjuang dengan maut. 

Jupe atau nama sebenarnya, Yulia Rachmawati, dilahirkan di Jakarta pada 15 Julai 1980. 

Arwah disahkan menghidap kanser serviks atau barah pangkal rahim sejak tahun 2014 dan pernah dikatakan bebas daripada penderitaan itu, dua tahun lalu. 

Kesihatannya bagaimanapun merosot sejak akhir tahun lalu. Sejak Februari lalu, anak sulung pasangan Angkasa Jaya dan Sri Wulansih itu dirawat secara intensif di RSCM. «» sumber: BHarian

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Gempar!! Pelakon Dan Penyanyi Terkenal INi Meninggal Dunia!!"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info