Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

HATI-HATI!! TOLONG SAMPAIKAN PADA KELUARGA DAN SAHABAT ANDA..!!"SEMAKIN BERLELUASA MENJELANG BULAN RAMADHAN INI,BEGINI PENJELASANNYA....!!

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar
Hati-hati semua!!, Jus Jeruk Palsu semakin byk dijual, tetapi akhirnya dihebohkan dengan terbongkarnya bahan-bahan kandungan seperti syampu palsu, pihak polis di Saraburi Thailand kembali membongkar pengedaran jus jeruk palsu...dan ini juga mungkin ada dijual di Malaysia. 

Laporan daripada Bangkok Coconuts, perbuatan itu dilakukan oleh pasangan dari Vietnam yang dapat mengolah jus palsu dengan mencampurkan air, pewarna orange, serta saccarin (pemanis buatan yang manisnya 300 kali lipat dari gula). 

Di hadapan petugas, pasangan itu mempraktikkan langkah memproses jus jeruk palsu sampai dikemas dalam botol serta siap untuk di pasarkan. Pihak polis sekarang ini sudahpun menangkap pasangan tersebut untuk disoal siasat lebih lanjut. Namun masih ada penjual yang lain melakukan perbuatan tidak bertanggungjawab ini. 

Berita pemrosesan jus jeruk palsu sudah pasti mesti jadi perhatian kita semua.
 Ini kerana pada bulan suci ramadhan ini banyak produk makanan yang di buat  oleh segelinitir peniaga yang tidak memikirkan kebersihan dengan prosedur pemprosesan yg kotor dan jijik.. jus jeruk palsu sumber : http://www.informasiterhangat315
BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI              


(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "HATI-HATI!! TOLONG SAMPAIKAN PADA KELUARGA DAN SAHABAT ANDA..!!"SEMAKIN BERLELUASA MENJELANG BULAN RAMADHAN INI,BEGINI PENJELASANNYA....!!"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info