Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

(VIDEO): GEMPAR!! Manusia Bertelur Menggemparkan Orang Ramai, Kini Dialami Anak Berusia 12 Tahun

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar

Image result for manusia bertelur

Manusia Bertelur Kembali Bikin Heboh, Kini Dialami Anak Usia 12 Tahun
Akmal (12) seorang remaja di Kabupaten Gowa, Sulawesi Selatan tengah memperlihatkan sebutir telur yang keluar dari saluran duburnya

Image result for manusia bertelur

GOWA, TRIBUNJABAR.CO.ID — Kehebohan terjadi di Dusun Kampong Beru, Desa Mangngempang, Kecamatan Bungaya, Kabupaten Gowa, Sulawesi Selatan, setelah tersebar tentang seorang remaja laki-laki bernama Akmal (12) yang disebut telah bertelur tiga kali.
Kejadian semakin heboh karena ketika Akmal mengeluarkan telur dari duburnya yang dirakam oleh jirannya menggunakan kamera telepon mulai tersebar.
Akmal adalah anak ketiga pasangan Muhammad Ruslim (42) dan Nawasiah (42). Akmal dilahirkan kembar bersama seorang perempuan bernama Jusmala (12). Akmal pun memiliki kelainan fizikal berupa ukuran kaki yang kecil sebelah.
Akmal dikabarkan mulai mengeluarkan telur dari dubur sejak Kamis, lalu. Saat itu, Akmal mengalami sakit perut dan terasa ingin membuang air besar. Telur pertama keluar bersamaan dengan tinja. Telur kedua dikabarkan keluar pada hari Ahad lepas.
Saat hendak mengeluarkan telur, Akmal masih merasakan sakit perut yang sama seperti pertama kali. Telur pertama dan kedua ini kemudian dipecahkan oleh penduduk setempat.
"Saya pecahkan dan isinya berwarna putih tidak ada kuningnya, tapi kental sekali seperti telur setengah masak," ujar Arifuddin, Sekdes Mangngempang.
Sementara telur ketiga keluar pada hari isnin, di rumah datuknya. Datuknya yang terkejut atas fenomena yang terjadi pada anak itu kemudian merakam proses dikeluarkannya telur melalui kamera handphonenya.
"Saya awalnya tidak percaya, makanya saya rakam dan ternyata memang betul," kata Dari.
Telur ketiga itu berbentuk dan seukuran telur ayam biasa, berwarna agak kecoklatan, tetapi memiliki garis seperti urat-urat dan berbintik kecoklatan. Telur ketiga tersebut hingga saat ini disimpan oleh pihak keluarga, sambil menunggu jabatan kesihatan setempat datang melakukan pemeriksaan.
"Sampai sekarang kami masih menunggu jabatan kesihatan untuk melakukan pemeriksaan. Sebab, saya juga khawatir jangan sampai ada apa-apa dengan anak saya dan awalnya saya tidak percaya, tapi setelah melihat rakaman videonya ternyata memang ini nyata," kata Muhammad Ruslim. 
LIHAT VIDEO DIBAWAH:              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO): GEMPAR!! Manusia Bertelur Menggemparkan Orang Ramai, Kini Dialami Anak Berusia 12 Tahun"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info