Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

AWAS AKIBAT AMBIL PERANCANG BERTAHUN-TAHUN TOLONGGLAH KEPADA SEMUA WANITA DI LUAR SANA UNTUK BACA DAN SHARE SEMOGA BERMANFAAT

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar

Awas Akibat Ambil Perancang Bertahuntahun Tolongglah Kepada Semua Wanita Di Luar Sana Untuk Baca Dan Share Semoga Bermanfaatawas.jpg

Assalamualaikum wbt..Saya d0akan sahabat semua, sentiasa berada di bawah lindungan dan rahmat Allah SWT hendaknya. InsyaAllah.

APA KATA PAKAR SAKIT PUAN
Baru-baru nie, saya ada membuat sedikit pembacaan berkaitan dengan pil perancang. Dan terjumpa lah satu yang menarik untuk dik0ngsi dari page : Pakar Sakit Puan.Pil perancang adalah salah satu punca terjadinya Fibr0id atau Cyst seperti di bawah:
RAMAI WANITA MENGAMBIL PIL PERANCANG
Sejak, berada dalam dunia kesihatan nie.. Alhamdulillah, makin banyak ilmu-ilmu bermanfaat yang dik0ngsi untuk pengajaran dan kebaikan bersama.Ini dari pengalaman saya bersama ibu-ibu muda yang berkerjaya.

Al-maklum lah. Usia pun bertambah.. Remaja kata pergi.. Isteri kata mari. Hahaha. Prepare diri lah untuk masa depan, kan..After bersalin, wanita akan melalui satu proses yang dinamakan berpantang. Dalam masa yang sama, mereka dah berfikir untuk merancang bagi menjarakkan anak supaya tidak memudaratkan diri sendiri.
Yelah, ada yang bersalin secara caesar dan n0rmal yang teruk. Ianya, agak memberi kesan kepada si ibu dari segi fizikal dan mental (trauma).Saya bukan nak menakutkan. Cuma membayangkan perasaan-perasaan si ibu.Ada juga, yang merancang kerana fikirkan c0mmitment keluarga yang semakin besar dan juga fakt0r tuntutan kerjaya.Tapi, bukan ini cara.

Sesungguhnya, setiap anak sudah tertulis rezeki mereka selagi kita berusaha dan percaya dengan kuasa Allah SWT. InsyaAllah.Anak kan penyeri dan penghibur rumah tangga.

Ramai yang saya jumpa.. Buat tindakan yang silap.Apa yang silap?
Mereka inject sana, inject sini (Baca kisah Silam Wanita Fibroid dengan implanon).
Perghh!! dah cam b0t0x pun ada. Macam ayam kena cucuk pun ada.Ambil pil perancang setiap bulan atau implan untuk elak dari mengandung lagi.Saya memang dah tahu pasal kesan daripada alternatif ini. Tapi, sejak join MFMS gr0up.. Rupanya, sangat ramai wanita yang bermasalah dalaman. Bila disiasat, berkaitan dengan h0rm0n dan perancang family.
Allahuakhbar..Keciannya, mereka dan juga diriku jika saya diamkan. S0, saya perlu share jugak lah kat sini.

KESAN KETARA AKIBAT DARI KESILAPAN INI
1. Peri0d tak datang berbulan dan ada yang bertahun-tahun. Can y0u imagine? Darah k0t0r tak keluar.. 2. Badan makin bambam cam ayam daging kena cucuk. 3. Tulang mula mereput.. NGERI k0t.. 4. Sakit-sakit badan 5. Selalu sakit perut 6. Sakit ketika berhubungan kelamin 7. Perut mula membuncit 8. Pendarahan abn0rmal
NASIHAT SE0RANG WANITA KEPADA WANITA
Merancang b0leh.. Tapi, bukan itu caranya.Nak tahu cara? Kena refer yang lebih pakar.. Saya tak leh turunkan ilmu. Sebab, saya sendiri belum kahwin. Secara te0ri, b0leh lah..
Anak itu adalah rezeki.. Anugerah yang terindah dari Allah. Yakin dengan kuasa Allah. Kehadiran cahaya mata takkan terjadi tanpa keizinan dari Allah SWT.Emak saya sendiri beranak 14. Tak ambil cucuk-cucuk 0r apa-apa tekn0l0gi pun. S0, saya tak sangka begitu ketara masalahnya pada hari ini.

Alhamdulillah.. Jarak antara kami adik beradik pun 2, 3 tahun.
Mesti ramai terkejut, kan..? Saya anak ke-4. Ada 8 0rang adik di bawah tanggungjawab saya. 2 0rang dah jadi ahli syurga.
Cam mana mak saya b0leh jarakkan anak-anaknya dengan jaya? Itu kuasa Allah SWT.
Sem0ga anda sihat dan bahagia sentiasa.N0 m0re cucuk-cucuk, ya.. BAHAYA!

Sumber: sehinggit

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "AWAS AKIBAT AMBIL PERANCANG BERTAHUN-TAHUN TOLONGGLAH KEPADA SEMUA WANITA DI LUAR SANA UNTUK BACA DAN SHARE SEMOGA BERMANFAAT"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info