Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

(VIDEO): Gadis Bogel Lakukan Seks Di Tepi Lebuhraya

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar


SEKEPING gambar yang menunjukan sepasang kekasih melakukan seks secara terbuka di tepi lebuhraya mengundang kegemparan di kalangan rakyat Pulau Pinang. Menurut berita yang sedang viral di media sosial, kejadian tersebut dikatakan berlaku di  Changkat Kledang di Jawi, Pulau Pinang.
Polis mengatakan gambar tersebut adalah palsu. Berita tersebut dikatakan dilaporkan oleh media di penang tanpa pengesahan.
OCPD Selatan Seberang Prai Supt Shafee Abdul Samad, yang telah menunjukkan gambar itu dalam mesej teks pada hari Ahad, berkata gambar itu tidak diambil di Pulau Pinang.
“Tiada perkara sebegitu. Kami tidak mempunyai pagar hijau, “katanya merujuk kepada pagar hijau yang berjalan di tengah-tengah lebuh raya yang ditunjukkan dalam gambar yang bukan ciri lebuh raya Malaysia.
Laporan itu mendakwa insiden itu berlaku di Changkat Kledang di Jawi. Kawasan ini, bagaimanapun, adalah kawasan pesisir yang rata, sementara gambar menunjukkan lebuh raya bertingkat yang melintasi jurang.
Gambar menunjukkan seorang gadis bogel melakukan seks secara terbuka dekat dengan palang besi yang terpasang ke pagar pautan rantaian.
Pada peningkatan gambar secara digital, terdapat tanda yang mengandungi tulisan Cina berwarna merah, mungkin memberi amaran kepada pejalan kaki agar tidak melangkah ke lebuh raya, tetapi resolusi foto terlalu rendah untuk membaca tulisan Cina tersebut.
Artikel itu berkata seorang pemandu yang mengambil gambar itu sangat marah sehingga dia kemudiannya menghalau pasangan yang melakukan seks itu ke sebuah rumah di Jelutong.
“Wartawan kami melawat hotel untuk mewawancara pasangan itu. Awalnya, mereka menafikan tentang kejadian itu, tetapi apabila menunjukkan gambar tersebut, mereka mengaku bersalah dan meminta maaf, “kata artikel itu.
Setakat ini, tiada sebarang pengesahan diperolehi berkenaan kejadian tersebut.

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO): Gadis Bogel Lakukan Seks Di Tepi Lebuhraya "
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info