Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

(VIDEO): Janda Baru Lepas Berzina Tak Sempat Taubat, MATI Dalam Keadaan NGERI ! Seluar Dalamnya Jadi Bahan Bukti !

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarPengakhiran yang sangat ngeri buat seorang janda. Siapa boleh sangka, niatnya untuk meluangkan masa bersama di waktu malam bersama seorang kekasih yang bukan muhrim akan berakhir dengan keadaan yang sangat ngeri.

Mangsa yang bernama Jematun berumur 46 tahun merupakan seorang janda yang dibunuh dengan kejam kemudian, mayatnya di masukkan dalam guni dan di campakkan ke sungai Kerta Dalam,Denpasar

Penemuan mayat Jematun disedari oleh orang kampung setelah melihat objek mencurigakan dan berbau busuk dari bungkusan guni kira kira jam 08.00 pagi.

Setelah mengetahui isi dalam guni adalah mayat seorang wanita,warga melaporkan penemuan itu kepada anggota polis.

Salah seorang penduduk berhampiran mengatakan pada malam kematian Jematun ,sekitar jam tiga pagi, anjing di sekitar kawasan perumahan itu tidak berhenti membuat bising dan sampai dia terpaksa mengintai keluar
Menurut siasatan awal, Jematun dilihat terakhir kali dengan seorang lelaki bernama Arif Santoso 37,yang merupakan seorang pekerja kedai motor sewa.

Tidak sampai 12 jam Arif Santoso kemudian di tahan oleh pihak polis berkait pembunuhan tersebut.

Arif mengaku,pada awalnya mereka bertemu di sebuah stor tempat Jematun bekerja,perkenalan itu berakhir dengan Arif berniat untuk menghantar Jematun baik kerumah.

Jematun kemudian meminta izin untuk ketandas, tetapi Arif mengikuti dari belakang dan mengajak mangsa untuk bersetubuh sebagai upah kerana akan menghantarnya kerumah tanpa bayaran.

Selepas bersetubuh Arif Santoso kemudian tertarik melihat telefon bimbit milik Jematun, Arif Santoso kemudia meminta telefon itu daripada Jematun, tetapi Jematun tidak mahu memberikannya.

Marah kerana kemahuannya tidak dipenuhi Arif kemudian menghentakkan kepala Jematun pada dinding dan dilemaskan menggunakan seluar dalam milik mangsa hingga maut.

Selepas mati, mayat  Jematun di masukkan ke dalam guni sebelum di buang kesungai.

Jika disabitkan kesalah, Arif bakal dijatuhkan hukuman mati.

Kesimpulannya, berakhirlah kehidupan Jematun. Korang agak, dia sempat tak bertaubat selepas dia berzina ? Kita doa-doakan yang baik-baik. Jadikan pengaran buat semua.

Tonton video dibawah detik-detik Jematun dibunuh:


KLIK LIKE JIKA ANDA RASA PERKONGSIAN INI SANGAT BERGUNA

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "(VIDEO): Janda Baru Lepas Berzina Tak Sempat Taubat, MATI Dalam Keadaan NGERI ! Seluar Dalamnya Jadi Bahan Bukti !"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info