Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Gempar!! Lelaki Bakar Isteri Kerana Cemburu Wanita Itu Muat Naik Gambar SelØe di Facebook

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini TersebarSebagai pengguna akaun media sosial, sudah semestinya kita sering memuat naik gambar sel¡e. Mestilah seronok bila dapat banyak like kan! Namun, bagi Nednapha Nuankhul, 26, pengalaman pahit dialaminya pada hujung tahun lalu pasti tidak akan pernah dilupakannya seumur hidup.
Disember lalu, Nednapha dilaporkan memuat naik tiga sel¡e berbeza dengan menganggap ianya satu perkara yang biasa dan tiada isu yang akan dibangkitkan.Namun, tanpa disangka gambar-gambar tersebut telah membuatkan suaminya cemburu. Terlalu marah dengan apa yang terjadi, suaminya menyimbah petrol dan membakar Nednapha di rumah mereka yang terletak di Amphoe Chiang Kham, utara Thailand. 
Nednapha dan suaminya Chatchawarn Tarrin, 28, dikatakan sudah mendirikan rumah tangga sejak Januari tahun lalu dan dikurniakan seorang anak lelaki yang 8/3/2017 Lelaki Bakar Isteri Kerana Cemburu Wanita Itu Muat NaikGambar Selfie di Facebook- LobakMerah tidak dinyatakan umurnya. Ketika kejadian, Nednapha dilaporkan cuba melarikan diri namun suaminya itu mencurahkan bahan api padanya sebelum menyalakan api di kediaman mereka. Disebabkan itu, mangsa dilaporkan parah akibat melecur di seluruh badan dan muka. Tiga pembedahan kecemasan perlu dijalankan serta beberapa lagi pembedahan pada masa akan datang.

Nednapha sehingga kini telah menjalani pembedahan di leher, mulut dan dagu

“ sebanyak tiga kali. Jarinya juga cedera teruk dan memerlukan lebih pembedahan pada bahagian lengan kanan selain mempunyai banyak masalah ligamen. Your ticket to SSinaglea5p5o%re Твой билет на Мальдивы Скидка 65% Ketika api itu marak, saya dapat bayangkan keadaan sebenar neraka yang sememangnya wujud. Ia adalah keganasan dan kesakitan yang tiada siapa dapat bayangkan,” Keadaaan Øzikal saya akan kekal sebegini selamanya,” kata Nednapha.
Menurut Nednapha, apa yang diharapkan hanyalah suaminya mendapat karma akibat daripada perbuatannya itu suatu hari nanti. Suaminya kini dilaporkan sedang menunggu keputusan mahkamah tentang hukuman yang akan dikenakan kepadanya. “Hidupnya akan dipenuhi dengan dosa dan dia juga akan mendapat karma suatu hari nanti. Sekarang dia tidak boleh berbuat apa-apa. Dia dihukum penjara namun masih mempunyai anak yang perlu dijaga dan memerlukan seorang ayah.” katanya.

Jangan main-main dengan perasaan cemburu seseorang! 

              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Gempar!! Lelaki Bakar Isteri Kerana Cemburu Wanita Itu Muat Naik Gambar SelØe di Facebook"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info