Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Punca Sebenar Kemalangan Maut Di Jalan Kanibongan, Pitas.

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar


Pagi tadi kita telah dikejutkan dengan berita kemalangan maut yang meyayat hati melibatkan 9 pelajar sekolah menengah pitas 2, apabila kereta pacutan 4 roda yang dipandu oleh rakan sekolah mereka hilang kawalan dan terbabas. Kemalangan ini mengorbankan 4 orang pelajar perempuan, Manakala 5 orang pelajar lelaki yang lain mengalami kecederaan dan sedang menjalani rawatan lanjut di hospital pitas.

Peristiwa yang disifatkan sebagai peristiwa Tragis ini telah mendapat perhatian masyarakat kampung dan masyarakat luar. Menurut temubual bersama penduduk sekitar, majoriti menagatakan bahawa jalan raya di kampung tersebut sangat teruk , menurut salah seorang penduduk yang berada di tempat kejadian, sesiapa Sahaja yang melalui kawasan tersebut akan tahu keadaan jalan rayanya yang berlubang di sepanjang perjalanan dari kanibongan ke pitas.

kemalangan berlaku lebih kurang pukul 6.30 pagi tadi ketika kereta Avanza yang dinaiki oleh mangsa terkandas di kawasan berhampiran dengan loji air kg Kanibongan . Laluan ini merupakan laluan utama seluruh penduduk kawasan daratan kanibongan untuk ke pitas, kota marudu dan juga laluan kedua bagi kawasan pamol, nangoh, sandakan, tawau ke kota marudu dan kota kinabalu. Mereka mengatakan agak sukar untuk melalui jalan tersebut kerana terpaksa mengelak lubang-lubang yang terdapat di sepanjang jalan raya kanibongan ke pitas.

Berikut insiden itu, penduduk kampung berpendapat bahawa keadaan jalan raya yang teruk akan mengundang kemalangan. Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tidak menentu ketika ini menyebapkan pengguna jalan raya sukar untuk melihat dengan jelas permukaan jalan raya pada kadar kelajuan tinggi, tambahan pula ketika hujan lebat dan  keadaan jalan raya yang agak licin dan bertakung.

Kemalangan maut yang juga melibatkan seorang pelajar cemerlang pt3 9A tahun 2016 ini diakui sememang sukar dilupakan oleh seluruh masyarakat Sekitar daratan kanibongan kerana, ia melibatkan pelajar-pelajar harapan sekolah sebagai penerus dan peneraju negara kita di masa akan datang. 


BH media melaporkan

#SuaraMedia


              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 

(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 Komentar untuk "Punca Sebenar Kemalangan Maut Di Jalan Kanibongan, Pitas."
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info