Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Gempar!! Berjemur Separuh Bogel

   Apa dah jadi dengan budaya masyarakat masa kini??..kita seringkali mendengar dan melihat sikap segelintir masyarakat yang selamba dan tanpa segan silu melakukan perkara-perkara yang tidak senonoh di khalayak umum. Kali ini heboh pula cerita empat pelancong wanita yang  berjemur separuh berbogel di sebuah pantai di negara kita..

EMPAT pelancong wanita membentangkan tikar sebelum berjemur.

Port Dickson: Empat wanita dipercayai pelancong asing selamba berjemur separuh bogel di Pantai Saujana, Batu 4, di sini, petang kelmarin.
Dalam kejadian jam 2 petang itu, mereka yang dianggarkan berusia antara 20-an dan 30-an berjemur di atas tikar di pantai dalam keadaan cuaca panas terik.
Bagaimanapun, gelagat mereka disedari seorang pengunjung, Chow Weng, 30-an, yang mandi di laut di pantai berkenaan.
Menurut Chow, pada mulanya dia terpandang empat pelancong terbabit menghampiri pantai dengan memakai bikini sebelum berbaring di atas tikar.
"Tidak lama kemudian, saya terkejut melihat mereka selamba menanggalkan coli yang dipakai.
"Saya segera naik ke pantai dan membersihkan diri di tandas sebelum mengambil kamera di dalam kereta dan merakamkan beberapa gambar sebagai bukti pelakuan pelik mereka kerana mahu pihak berkuasa mengambil tindakan terhadap pelancong yang berkelakuan tidak senonoh di tempat awam.

sumber: Hmetro

0 Komentar untuk "Gempar!! Berjemur Separuh Bogel"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info