Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

(VIDEO): Lagi Gambar B*gel Di Kota Larangan, Cetus Kemarahan Penduduk

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

 31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita BaratChina – Beberapa keping gambar bogel yang dirakamkan di Kota Larangan di sini telah mencetuskan kecaman penduduk China yang menyifatkannya sebagai kurang ajar dan tidak senonoh.
Gambar-gambar itu yang dimuatnaik dalam media sosial sejak bulan lepas turut memperlihatkan seorang wanita bersandar pada kepala naga dalam keadaan berbogel di bekas istana maharaja di Beijing.
Ia dirakamkan di kawasan bersejarah yang menjadi kawasan tumpuan pelancong dan mempunyai kira-kira 80,000 pengunjung setiap hari.
bogel
Jurugambar berkenaan yang menggunakan nama WANIMAL bagaimanapun mempertahankan tindakannya itu dan menyelar orang ramai yang dikatakan salah faham mengenai gambar itu.
Dalam pada itu, kamera CCTV menunjukkan gambar itu dirakamkan pada 12 Mei lalu. Ketika itu terdapat empat orang termasuk jurugambar dan model.
Jurugambar berkenaan juga tidak meminta kebenaran untuk merakamkan gambar hingga memaksa kakitangan di situ menghentikan penggambaran tersebut.
Di bawah undang-undang ci China, mana-mana individu yang berbogel atau melakukan perbuatan tidak senonoh di khalayak ramai, boleh ditahan selama lima hingga 10 hari.baca selanjutnya DISINI...


ARTIKEL MENARIK:


0 Komentar untuk "(VIDEO): Lagi Gambar B*gel Di Kota Larangan, Cetus Kemarahan Penduduk"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info