Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

(VIDEO): ‘Bikini’ Punya Pasal, Ainul Aishah Serik Kongsi Gambar

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

 31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita BaratAKIBAT terpalit dengan kontroversi bergambar memakai bikini ketika bercuti di Boracay, Filipina beberapa bulan lalu, Ainul Aishah mengakui serik untuk berkongsi gambar-gambarnya di laman Instagram.

Jelasnya, prinsip itu dilakukan bagi mengelak komen-komen negatif dan perbalahan peminat selepas insiden gambar ‘bikini’ menjadi kontroversi.
“Selepas kejadian itu saya jarang berkongsi gambar sebab ramai sangat yang nak beri teguran sehingga membuatkan kita rasa seperti tidak layak hidup.
“Bila nak kongsi gambar, saya akan fikir beberapa kali dan pastikan gambar tersebut tidak menimbulkan fitnah,” katanya kepada mStar Online.
Gambar Ainul yang dikatakan berbikini.
Gambar Ainul yang dikatakan berbikini.
Malah, isu itu menjadi lebih panjang apabila pelakon filem Histeria ini dikatakan berbalah dengan pengikutnya ketika cuba menerangkan perkara sebenar.
Menurut Ainul, sehingga kini masih ada segelintir pengikutnya yang menulis dan mengkritik tentang kontroversi berbikini itu di Instagram.
“Mereka semua cari sebab sahaja, hingga sekarang ada lagi yang beri komen negatif dan bertelagah pendapat pada gambar saya walaupun di bulan puasa ini,” ujarnya.
Untitled
Ainul sebelum ini menafikan dirinya berbikini dan mendakwa gambar tersebut merupakan hasil editing menggunakan teknik ‘mirror’. – 
Oleh: CARRIE
Lihat video dibawah:baca selanjutnya DISINI...


ARTIKEL MENARIK:


0 Komentar untuk "(VIDEO): ‘Bikini’ Punya Pasal, Ainul Aishah Serik Kongsi Gambar"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info