Berita Hebat!

Berita Paling Hebat !

Aksi Pelik Pasangan Pelakon Ini Tersebar Di Youtube!!

Siaran TV di Jepun memang selalu lakukan kejutan yang mengarut-ngarut dalam rancangannya. Kalau dilihatkan iklan mereka, bertambah-tambahlah kekarutannya.


Itulah yang disiarkan oleh sebuah stesyen tv di sana bagi mempromosikan sesuatu yang besar.Iklan terbaru yang ditampilkan seolah-olah ‘melarang’ orang untuk terus menotonnya terutama yang di bawah umur. Malah dalam versi Youtube, mereka melabelnya sebagai ‘video b-oco-r ade-gan in-t-im’.

Bintang terkenal Jepun, Akari merupakan pelakon utama di dalam video ini. Ianya seolah-olah rakaman dari sebuah kamera ter-semb-unyi yang merakam adegan i-n-ti-m Akari dan t-e-man lelakinya.

Pada mulanya, Akari tidak sedar dirinya dirakamkan. Namun beliau menyedari sesuatu yang tidak kena sambil berkata kepada teman lelakinya, “Tak apa kalau mahu rakamkan video kan? Relaks sahaja!”

Kami rasa anda patut menontonnya. Kuatkan sedikit volume speaker komputer anda kerana mikorofon kamera tersembunyi itu agak perlahan.0 Komentar untuk "Aksi Pelik Pasangan Pelakon Ini Tersebar Di Youtube!!"
 
Copyright © 2014 Berita Hebat! - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info